Látogatócsúcs a kecskeméti strand nyárbúcsúztatóján
Tömegesen érkeztek az emberek vasárnap a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark Nyárbúcsúztató Retro Party-jára.
A verőfényes napsütés nagyon sok családot kicsalt a strandra, ahol a gyermekek és felnőttek együtt élvezték az augusztus végi kánikulát.
A hangulat kitűnő volt, köszönhetően DJ Pénzes nosztalgia diszkójának, valamint a nap folyamán több alkalommal is bemutatott aquafitness programnak, amelybe fiatalok és idősebbek nagy számban kapcsolódtak be.
Minden korosztály érdeklődve tekintette meg a Hírös Veteránjármű Egyesület által szervezett veterán autó kiállítást, ahol többek között Trabant, Nissan, 850-es Fiat, Chevrolett Corvette és Mercedes volt látható.Minden korosztály érdeklődve tekintette meg a Hírös Veteránjármű Egyesület által szervezett veterán autó kiállítást, ahol többek között Trabant, Nissan, 850-es Fiat, Chevrolett Corvette és Mercedes volt látható.
A Dance for Art Táncegyesület akrobatikus táncosai elkápráztatták a strandolókat, akik egy része a vízből, de nagyon sokan a parton nézték végig műsorukat. A táncegyüttes akrobatikus elemekben bővelkedő, művészi fokra fejlesztett műsora óriási sikert aratott.A Dance for Art Táncegyesület akrobatikus táncosai elkápráztatták a strandolókat, akik egy része a vízből, de nagyon sokan a parton nézték végig műsorukat. A táncegyüttes akrobatikus elemekben bővelkedő, művészi fokra fejlesztett műsora óriási sikert aratott.
A Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének tagjai kézműves foglalkozást szervezetek a gyerekeknek, akik két fürdőzés között megpihentek az árnyékban egy kis játékkészítésre, festésre.A Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének tagjai kézműves foglalkozást szervezetek a gyerekeknek, akik két fürdőzés között megpihentek az árnyékban egy kis játékkészítésre, festésre.
Az igényes programok, a jó idő emlékezetessé varázsolta a strandolók utolsó augusztusi vasárnapját a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban!Az igényes programok, a jó idő emlékezetessé varázsolta a strandolók utolsó augusztusi vasárnapját a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban!
 
 
weather failed, check feed URL