Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark - RÓLUNK
Kecskemét és környéke a Magyarországon mért legmagasabb napsütéses órák számát tudhatja magáénak.
A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark szezonálisan üzemelő fürdő. Júniustól szeptember közepéig várja a strandolókat. Napi nyitva tartása 9:00 – 20:00 óráig tart.
 
A strandfürdő a 117 hektáros Szabadidő Központ szomszédságában található.
3537 m2 temperált vízfelülettel rendelkezik, amely közel 2170 fő befogadására alkalmas.
Gyógy-, strand-, illetve élménymedence, pancsoló, négypályás óriás-, és 2 gyermekcsúszda, mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet, a felhőtlen szórakozást.
A fürdő területén játszótér, büfé, napozó plázs került kialakításra.
Elsősegélynyújtó hely a főbejáratnál található. Folyamatos rendőri szolgálat járja a strand területét, ezzel is biztosítva a biztonságos strandolást, pihenést vendégeink számára.
A strandon kialakításra került egy Sport Terasz, ahol kültéri sport eszközök várják a játékos kedvű vendégeket.
Egy jó kis pingpong meccs után a gyerekeket egy finom hűtött limonádé, a felnőtteket egy jó pohár sörre csalogatja a büfé.
A vendégek számára nagyobb méretű napozófelületek lettek kialakítva, bérelhető napágy, valamint jól gondozott zöldterület vehető igénybe.
A strand területén több mosdó, 16 darab kültéri zuhanyzó, mozgássérült WC van került kialakításra.
Vendégeink számára tiszta, folyamatosan ellenőrzött kellő mennyiségű öltöző áll rendelkezésükre, valamint tisztálkodási lehetőség a fürdőzés végeztével.
A bejárat, valamint a Bóbis Gyula Edzőcsarnok előtti részen 500 parkolóhely létesült, amelyből 7 az autóbuszok részére van fenntartva, jelentősen megkönnyítve ezzel a kényelmes parkolást.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
weather failed, check feed URL